Φωτιά Κερατέα - O3g9 Ilmechdtm - Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Φωτιά Κερατέα - O3g9 Ilmechdtm - Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη.

Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17.

Crnz1r3fr H6wm
Crnz1r3fr H6wm from www.cretalive.gr
16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί: Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Crnz1r3fr H6wm
Crnz1r3fr H6wm from www.cretalive.gr
Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6α/φ και 6ε/π συμπεριλαμβανομένων 2ε/π της αεροπορίας.

16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη.

Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί: Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε.

7xtzfg8px6r9rm
7xtzfg8px6r9rm from i1.prth.gr
Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια.

Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην κερατέα προχώρησε η τροχαία καθώς είναι σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code